Millstones I and II

Client: Private

These two projects were commissioned quite separately, with our clients originally looking to have a get-away space attached to the front of their home.

We articulated the form and siting of the first project to also resolve problems in the way the existing building was entered, articulating a rising path against one flank of the extension. The project delivers one room accessed through a sliding door. When that door is closed, it blends into its surrounds so as to visually disappear - giving the new space an added sense of protection.

The second project delivers an outdoor room and connection from the existing living space to the beautiful garden that descends the slope towards Kingussie. Previously, that was achieved via the ground floor utility room.

Our clients remain delighted with these two projects, connected by the original building.



Get in touch to see how we can help you

Contact us →